Tlf: 90 82 0123

  • 09.00 til 17.00

  • Hjem

Hvordan ta gode bilder for web

Her gir vi en kort beskrivelse av hvordan du tar best mulig bilder for din web. Dette er en generell beskrivelse av hvilken bilder som sannsynligvis passer din web best.

Gode bilder fremhever det visuelle inntrykket av din web. Vi anbefaler derfor å la profesjonelle fotografer ta "hovedbildene" for din web, mens du selv ordner bilder til nyhetssaker og andre "løpende" saker.

Uansett om du benytter mobiltelefon eller kamera for å ta dine bilder, anbefaler vi at du tar bildene liggende fremfor stående. Stående bilder egner seg godt til f.eks Instagram og andre sider som fortrinnsvis henvender seg til brukere med små terminaler, men slike stående bilder egner seg dårlig til en webside som skal tilpasses alle terminaler. Med liggende bilder har du også mulighet til å beskjære bildet til ønsket format. Av den grunn anbefaler vi også at du tar bildet på en viss avstand, så kan du i ettertid avgjøre hva du ønsker med på bildet og hva du ønsker å beskjære vekk.

Vi vil til slutt anbefale deg å ta et søk på web. Det finnes mange dyktige fotografer som gladelig deler sin kunnskap på dette feltet.

Lykke til!

Vi fotograferer ...


Kjerreveien 15.
1676 Kråkerøy (Fredrikstad)

Tlf: 90 82 0123
ks@glommawebdesign.no

Org.nr: 986 199 462

Copyright © Glomma Webdesign